REAL FAKE // ADIDAS

FASTELAVNSBOLLER ALA CUTE CARBS

 photo boller_zps9b5d9bbb.jpgI anledningen af at det snart er fastelavn fik jeg sådan lyst til at lave fastelavnsboller i dag. Jeg elsker virkelig de fastelavnsboller med marcipan, men man kan ikke købe dem særlig mange steder. Kun ved bageren og der koster de dobbelt så meget som alle andre steder. Øv! Men derfor gik jeg i krig selv, og jeg har lavet dem ud fra en skøn opskrift fra Cute Carbs, find den her. De blev virkelig gode, og de var rigtig nemme at lave, så kast jer endelig ud i det :-) God weekend herfra!

/Mie

 photo Bloglovin_zpsfc068f00.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

REAL FAKE // ADIDAS