GRØNSAGSLASAGNE ALA GO’ APPETIT
Det hænder nogle gange, at jeg ser programmet Go’ Appetit på TV2, hvor der ofte kommer de lækreste og lidt anderledes opskrifter. For to uger siden faldt jeg over denne opskrift: Grønsagslasagne. Egentligt har den ikke så meget med lasagne at gøre, da der hverken er kød eller pastaplader i, men strukturen og opstillingen er der da :) Siden opskriften blev vist på TV2 har jeg lavet den et par gange, og den er blevet lige god hver gang – Bruger den ofte som tilbehør til kylling. Da jeg lavede lasagnen igår havde jeg desværre ingen squash, men lavede den i stedet blot på aubergine og tomater, hvilket også var rigtig godt. Osten kan sagtens udelades, men giver dog en rigtig god smag! En opskrift jeg helt klart vil anbefale – også til de af jer, der ikke er så begejstret for grønsager – lasagnen smager virkelig lækkert, pestoen gør en virkelig stor forskel! :-)))
INDGREDIENSER:
1 glas grøn pesto
1 stk aubergine i skiver
1 stk squash i skiver
2 stk tomater i skiver
1 stk friskhakket hvidløg
Salt og peber
Lidt revet ost
FREMGANGSMÅDE:
Smør et fad med baslikumpesto i bunden – herpå stilles tomater, squash og aubergine, som er skåret i 0.5 til 1 cm tykke skiver. Skiverne stilles skiftevis og taglagt. Krydr med salt og peber og lidt friskhakket hvidløg. Sæt fadet i ovnen i ca. 20 minutter ved 200 grader.
/Simone
Hej Simone!
Det må jeg nok sige: det ser virkelig lækkert ud og hvor er det fedt med et alternativ til lasagnen! Jeg ved godt hvad jeg skal have på menuen snarest! Lækkert med step-for-step billeder :)
Kys, Maria.
ps. Virkelig flot blog! Har du selv stået for opsætning og det hele? It looks superb :o