PRETTY LACES

INSTAMOMENTS MARTS / APRIL

Så blev det igen tid til en lille opdatering fra min instagram @simonejespersen. Som i måske har bemærket, er der altid et overflod af madbilleder – har ofte til vane at tage billeder af mad, der ser godt ud (bliver selv meget inspireret af madbilleder, så måske det giver meget god mening?). Nedenunder kan i læse en lille beskrivelse af, hvad de forskellige billeder hver især viser :)

Jeg vil i dag nyde min sidste “fridag”, inden det for alvor går løs med projektarbejde på studiet. Håber i alle får en god 2. påskedag :-)

instagram

1/ På blomsterindkøb så der kan komme lidt forår ind i stuen 2/ Verdens bedste jordbærtærte til svigermors fødselsdag 3/ Flot aftenudsigt fra vinduet i stuen 4-5/ Brunch med henholdsvis min kæreste og søster 6/ Flotte forårsblomster fra min søde kæreste 7/ Morgenmad, der minder om sommer 8/ Projektarbejde på Starbucks (gør altså det hele lidt sjovere) 9/ 10 kr’s morgenmad i IKEA med min søster inden shopping 10/ Fineste forårsblomster fra mors have 11/ SPA, Mie og jeg nyder de dejlige liggestole (mangler dog solen) 12/ SPA, frokost bestående af bruchetta (man er vel ikke breadoholic  for ingenting?) 13/ SPA, den lækre morgenmadsbuffet på hotellet 14/ I fiskespa med min søde kæreste (mine fusser blev såååå bløde! Kan klart anbefales) 15/ Min søster forkæler mig med dejlig frokost 16/ Min mini-påskeferie i Hirtshals sluttes af med tverstedsis, mums!

/Simone

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PRETTY LACES