VI SÆLGER UD // KUL BAZAR

LIDT OM SOMMERSNEAKERS OG TØJBAZAR

Jeg har efterhånden fulgt instagramprofilen nakedcph i et stykke tid, og det har til dels været inspirerende! Ofte lægger de billeder ud af de fedeste sneakers, hvilket får sådan en som mig til at savle… Hvis man ikke skulle tænke på økonomien havde jeg uden tvivl købt en del par på nedenstående billede! Men en SU og forholdsvis dyre sko går altså bare ikke altid hånd i hånd, øv bøv! Jeg må derfor nøjes med at drømme lidt endnu…

Selvom indlægget egentligt mest skulle omhandle de fede sneakers, vil jeg dog ikke snyde jer for en lille opdatering om Mie og jegs tur til tøjbazar i går aftes… Vi stod velmødt ved Nordkraft allerede 20 minutter før åbning, hvilket,  som håbet, resulterede i en af de gode stande (der hvor folk ikke står som sild i en tønde, og hvor man som sælger kan hygge i bløde sofaer). Kort efter åbningen dukkede de første kunder op, og vi fik da også hurtigt gang i handlen, weeh! Ud over at handle med søde mennesker havde Mie og jeg også vældig travlt med at holde styr på tøjbunkerne, eftersom folk altid bare fik besked på “at de altså gerne måtte rode for at kigge” (Man skal jo altid være venlig hvis man vil være en god sælger, ikke?). Dog aftog kunderne efter en times tid, hvorefter vi kunne få styr lidt styr på tøjet, samt slappe lidt af i de bløde sofaer. Trods den mindskende kundestrøm fik Mie og jeg alligevel solgt for omkring 800 kr tilsammen, hvilket vi var fuldt ud tilfreds med! Alt i alt havde vi en rigtig god aften til et super fint arrangement, og vi overvejer stærkt om vi også skal med næste gang (ja..selvom vi fik solgt en del, havde vi EN MASSE med hjem igen). Omend kommer vi ihvertfald som kunder ;-)

Det var således lidt om en onsdag aften på Nordkraft. Nu tilbage sneakers billeder. Alle sneaker kan fines på hjemmesiden her.

sko

/Simone

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VI SÆLGER UD // KUL BAZAR