En kort en lang

GOODIEBOX MAJ

2013-05-02 13.35.14

2013-05-02 13.37.37

2013-05-02 13.42.38

 

Igår modtog jeg min femte goodiebox  med posten. Goodiebox er et koncept hvor man tilmelder sig på deres hjemmeside www.goodiebox.dk og ved en overkommelig pris på 119 kr om måneden modtager man så forskellige skønheds –  og makeup produkter. Syntes det er en rigtig god måde at afprøve nye produkter på, som man ikke ellers ville have købt hvis man stod nede i butikken. Samtidig er det super dejligt at blive overrasket en gang om måneden, og se hvad der gemmer sig i den fine box. I denne måneds box er der at finde: neglelak fra L’oréal, eyeliner fra Maybelline, make-up remover fra A-derma, parfumeprøve fra Acqua di Gioia, shampoo og balsam prøve fra L’oréal samt prøve på b.b. cream fra Garnier. 

Det skal dog siges at indholdet variere alt efter hvilket hårfarve og hudtype man har, samt hvis man har specielle ønsker om at afprøve bestemte produkter. Et koncept jeg helt klart kan anbefale, og som jeg selv er meget glad for :-)

/Simone

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En kort en lang