Hundesvømning

GOODIEBOX JULI

Hej læsere! Normalt plejer jeg at vise jer goodieboxen ligeså snart jeg får den med posten, men denne gang har jeg valgt at vente et par dage, således at jeg også har haft mulighed for at prøve produkterne af, og dermed give jer min mening om de enkelte produkter.

2013-08-02 11.04.56

1. MUA KISS PROOF LIP STAIN – Normalt bruger jeg ikke det vilde til læberne udover  Eight Hour Cream fra Elizabeth Arden. Efter at have prøvet dette produkt får man virkelig skruet op for farven, samtidig med at den er super nem at have med at gøre og ikke giver tørre læber, hvilket er et stort plus! Dog syntes jeg farven er lidt for vild til min smag, og jeg ville derfor anbefale denne som en underfarve, således at man kan putte en mere mat og neutral farve over. Men hvis man er til pinke læber, er dette helt sikkert et hit!

2013-08-02 11.03.30

2. FAMOUS X BY SUE MOXLEY BAKED BRONZER – En super fin bronze pudder til kinderne, som fungerer rigtig fint nu her, hvor man stadig har lidt farve fra sommeren. Kunne forestille mig at den ville blive lidt for voldsom om vinteren, når man går hen og bliver lidt bleg, men lige nu fungerer den rigtig godt, og giver et flot pift til huden :-)

2013-08-02 11.02.50

3. YNIQ COSMETIC STICKS – I første øjekast ligner dette ganske almindelige vatpinde, men disse er forbeholdt til kosmetik brug, da de er flade i den ene ende og spidse i den anden ende. De er derfor gode til at fjerne make-up med, hvis man skulle være komme til at lave en upser :D

2013-08-02 11.01.52

4. A-DERMA HYDRALBA RICH HYDRATING CREAM – Alt i alt en god ansigtscream, der giver den passende mængde af fugt uden at være for fed i konsistensen. Glæder mig til at se virkningen efter flere dages brug! Full Size koster 169,95 kr.

2013-08-02 11.01.02

 5. BY RANSBORG SOYA FYRFADSLYS – Normalt er jeg ikke så vild med fyrfadslys med dufte, efter mange ture i IKEA, hvor man i den sidste afdeling er blevet overvældet af forskellige dufte fra duftelys. Disse har en meget beskeden duft, og er derfor til at holde ud :-)

2013-08-02 11.04.19

6. JOHN FRIEDA FULL REPAIR FULL BODY – Har en tendens til altid at blive overrasket over shampo og balsam prøver i goodiebox, da de bare giver så meget ekstra til ens hår sammenlignet med, hvad jeg bruger til hverdag. Jeg har det nemt med bare at købe nogle ikke overdyre produkter, men så istedet bruge en god hårkur engang i mellem, for på den måde at holde håret sundt. Derfor er det utrolig dejligt når disse produkter dukker op i goodiebox, hvor man får lov til at prøve shampoo, som man aldrig ville have købt ellers.

2013-07-31 12.26.35

7. ORIFLAME SWEDISH EXFOLIATING SPA BODY SCRUB – Nem at påføre, dejlig konsistens og ikke mindst utrolig lækker hud når man har brugt produktet!

2013-08-03 09.20.18

8. NIVEA IN-SHOWER MOISTURIZER – For at fuldende plejen af sin krop og hud, kan man afslutte med niveas produkt der virker, som en slags balsam til kroppen. Den skal blot påføres og sidde et par sekunder, hvorefter det skylles af igen. Resultatet efter brug af dette produkt er en utrolig blød og velduftende hud. Dette produkt går godt sammen med det foregående, hvor jeg vil anbefalde at bruge scrubben først, og derefter denne moisturizer, således at huden tilføres fugt.

 2013-08-03 09.20.35

/Simone

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hundesvømning