MIT FØRSTE HÆKLEPROJEKT

MY & HOLGER

Jeg har som hurtigt nævnt været ved frisøren for nyligt. Og jeg har jo lovet jer et indlæg herom, så det kommer her. Jeg var hos en frisør i Aalborg midtby som hedder My & Holger. Det var første gang jeg var hos dem, og det var en rigtig god og positiv oplevelse. Jeg er så glad for mit hår! Jeg skulle have farvet det mørkt og har haft nogle problemer med at få farven til at hænge i de sidste par gange det er blevet farvet. Men denne gang tror jeg det er lykkedes. Hurra :-) Frisøren der klippede og farvede mig var rigtig sød og fortalte om alt det hun gjorde ved mit hår, så der ikke var nogle overraskelser. Oven i købet var det billigt at blive klippet – måtte kun slippe 295, hvilket jeg synes er billigt for en frisør i Aalborg midtby. I kan besøge deres hjemmeside her og deres instagramside her. Billederne nedenfor er alle lånt fra My & Holgers instagram :-) photo frisoslashr_zps32c5b345.jpg
Resultatet af mit besøg kan i også lige få et ordentligt billede af. Jeg fik farvet en lidt mørkere farve i bunden end i det resterende hår. Det skulle få farven til at se mere naturlig ud, men jeg ved så ikke helt hvor naturligt jeg synes ser ud. Anyways, det er godkendt for denne gang ;-)
 photo haringr_zps5565a4f8.jpg
/Mie
 photo Bloglovin_zpsfc068f00.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIT FØRSTE HÆKLEPROJEKT