KYLLINGELASAGNE MED SPINAT

BLONDETOPPE // HM

Forleden dag var jeg en tur inde i byen, og som altid skulle jeg liiiige et smut ind i HM. Det ender som regel med, at man altid kan finde et eller andet fint, og denne gang blev det altså disse to blondetoppe. Synes de har de fineste blonder, og de fineste sommerfarver (ihvertfald den ene, men man går jo aldrig fejl med en hvid :D). Tilmed er der ingen trælse spænder, som kan irritere, hvilket jeg syntes er et stort plus! Nogle dage er det altså bare dejligt med sådan en fin og lidt mere afslappet bh! Hvis man er ligeså begejstret for de fine toppe, som jeg er, kan de købes i HM i en 2-pak for 80 kr (taget prisen i betragtning bliver man jo bare nødt til at eje dem!). De kan også findes på HM’s hjemmeside lige her.

Lige nu ligger jeg i min gamle seng hjemme ved mine forældre i Hirtshals. Selvom jeg er rigtig glad for at bo i Aalborg, så er det altså også rigtig dejligt at komme hjem og besøge familien, når der endelig er tid til det! God lørdag :-)

 DSC_0079 DSC_0080

/Simone

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KYLLINGELASAGNE MED SPINAT