WEEKEND

SE MIN KJOLE

 photo PicMonkeyCollage_zps994ed68f.jpg
 photo PicMonkeyCollage1_zps222c8d67.jpg

ASOS/Kjole – Bianco/Støvler – Homemade/Cardigan – Erb&Bjerke og DIY/Ringe

Fin fredag – det er i hvert fald hvad jeg fik at vide på mit arbejde i fredags da jeg havde ovenstående outfit på. Jeg blev spurgt om  hvorfor jeg var så fin, hvilket en kjole åbentbart indikerer. Jeg ved ikke om jeg nogensinde har nævnt hvad jeg egentlig arbejder med, men jeg arbejder i en juniorklub for børn fra 4.-6. klasse, og børn er altid så ligefrem, så jeg er aldrig i tvivl om hvis jeg ser fjollet ud eller hvis der er noget, jeg gør, som burde være anderledes ;-) Det er så dejligt, jeg elsker mit job! Kjolen er forresten ny og købt på ASOS lige her. Den er super behagelig at have på, jeg føler mig så godt tilpas i den! Og så gør turtleneck-effekten bare at den bliver lidt anderledes. Rigtig fin hverdagskjole.

På billederne kan i også se de fine perler som er på spil igen. Jeg nævne i indlægget om perleøreringene her, at jeg selv havde været igang med at lave nogle fingerringe med inspiration fra Passion for Fashion. Jeg har sidenhen fundet ud af at de ringe jeg har lavet minder utrolig meget om designs fra bl.a. Jane Kønig og Moss Copenhagen. Det er jo bare optur at man selv kan lave noget så fint :-) Jeg har lavet to ringe, i to forskellige størrelser, så de kan bruges på hver sin hånd på forskellige fingre. Synes de går godt sammen med nogle små enkelte ringe som jeg har på på billedet.

/Mie

 photo bloglovin1_zps8f010783.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WEEKEND