BLUE FRIDAY

LOVETAG

 photo lovetags_zps0ed6dc05.jpg

Billede 1: Moss Copenhagen / Billede 2: Jane Kønig

Jeg har længe, som nærmest alle andre piger i Danmark, været vil med Jane Kønigs lovetags halskæder. Den anden dag så jeg så at Moss Copenhagen har lavet et tilsvarende smykke – og når jeg siger tilsvarende, så mener jeg virkelig fuldstændig tilsvarende. Hvad sker der? Jeg kan slet ikke forstå at de kan få lov til at lave sådan en halskæde som virkelig ligner til forveksling. Selvfølgelig er der stor forskel på kvaliteten, men stadig. Jeg vil til enhver tid foretrækket Jane Kønigs udgave :-) Hvis man virkelig brænder efter at få en lovetag halskæde er der dog stor forskel i prisen og Moss Copenhagens er en fin budget-udgave.

/Mie
 photo Bloglovin_zpsfc068f00.jpg

3

  • Det værste er, at moss Copenhagen må kopier op til 90% af de kendte designers smykker. Dvs. den forskel der kan være på love tag halskæden fra jane Kønig og den fra moss cph, er måske materiale. Det er virkelig en skam :-(

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Viktoria

    Ja, har i set at de nu også har lavet kopier både at Cecilie Copenhagen sættet og GIANVITO ROSSI skoene. Det er helt igennem forfærdeligt, både for forbrugerne og designerne.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLUE FRIDAY