NEDE MED FLAGET

MEAN GIRLS OG MÆLKESNITTER

Så blev det allerede fredag igen – utrolig hvor hurtigt en uge kan gå, når man har mange ting at se til! Eksempelvis fløj dagen igår afsted: Klokken 9 kørte jeg og to af mine veninder til Aalborg storcenter i håb om at være de første i køen til Søstrene Grene. Men nej, sådan skulle det ikke være. Da vi ramte butikken var der allerede 20 kunder foran os. Men køen voksede hurtigt, og ligepludselig var vores plads i køen ikke så dårlig endda. Da klokken blev 10 var det som om, at alle normer om køkultur blev brudt. Folk blev som dyr – Hvis i kan forestille jer filmen Mean Girls, hvor alle skolens elever ser dagbogen og går amok på hinanden, som dyr i en jungle. Lidt det scenarie udspillede sig i Aalborg Storcenter (ihvertfald med lidt god vilje). Enden på dette junglescenarie var dog, at jeg var så heldig at få fat i to borde, hvilket jeg var mere end tilfreds med. Et nyt sofabord har stået højt på listen i lang tid, og nu kan det endelig slettes, wee! Det må vist være nok om min vilde torsdag morgen, som bare fløj af sted!

Min morgen i dag startede noget mere roligt. Mødtes med Mie ved vores sædvanlige mødested i rundkørslen, hvorefter turen gik de 7 kilometer til uni, puha. I pausen hev Mie to mælkesnitter op af tasken, og nøøøj, hvor det hjalp på den lange cykeltur :) Når jeg ser en mælkesnitte kommer jeg altid til at tænke på indkøbsture med min mor da jeg var barn. Så kunne man altid lige lokke sig en mælkesnitte, som man så kunne indtage på hjemturen, lækkert! Men nok om mækesnitte-snak. Nu vil jeg snart på cyklen hjem igen, for at holde weekend. Håber i får en god fredag :-)

DSC_0012 DSC_0011 x/Simone

 
 photo bloglovin1_zps8f010783.jpg

2

  • Ditte

    Hold da helt op, gik folk godt nok så meget amok over den nye Søstrene Grene kollektion? Har godt læst en masse om den her i blogland, men alligevel! ;) det lyder vildt nok :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hej Ditte :-) Ja, det var fuldstændig vildt. Bordene blev flået væk på 1 min! Heldigvis stod jeg tilpas langt fremme i køen til at få et. Men folk var godt nok noget oppe at køre. Noget af en oplevelse, og især lidt sjovt når det drejer som om et sølle bord :-) Hilsen Simone.

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEDE MED FLAGET