RALLEMUSEN

THROUGH MY PHONE

Det er vidst ved at være noget tid siden jeg har vist jer noget fra min instagram herinde på los blog. Jeg opdaterer rimelig tit derinde og synes det er det fedeste sociale medie! Kan bruge hundrede år på at sidder og tjekke billeder derinde og man kan bruge det til både mad, mode, musik og en masse andet inspiration. Find min profil på @miemoellernielsen photo PicMonkeyCollage_zps377f73fe.jpg
Jeg har oplevet en masse den seneste måneds tid. Har blandt andet været klædt ud som rensdyr til fastelavnsfest med gymnastikforeningen hvor jeg er instruktør, har spist lækker brunch med en sød veninde, været inde og opleve Dybvad live optagelser på Studenterhuset, spist belgisk vaffel på Cafe Sigurd, fået en virkelig flot tegning fra Pernille E, mærket foråret både i min stue og garderobe og taget selfies samt spist lækre chokoladejordbær min søster har kreeret til min fars fødselsdag ;-)

/Mie
 photo bloglovin1_zps8f010783.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RALLEMUSEN