SJOVE IDÈER TIL HVERDAGEN

STRESSED OUT

Puhu, hvor jeg har godt nok travlt for tiden. Eller, så travlt har jeg jo ikke, men mit hoved kører der ud af med 150 km i timen. Simone har været god til at holde bloggen opdateret den sidste tid, men jeg må jo nok erkende at jeg har forsømt den en del. Kan simpelthen bare ikke overskue det for tiden, for min knold er fyldt til randen med ting som jeg skal have gjort. De sidste dage har været lange og hårde, men jeg tror, det er i dag, at skuden vender. I aften vil jeg i hvert fald bare nyde lidt tid foran fjerneren med min kæreste :-)

Midt i projekthelvedet fik jeg alligevel lige Simone til at knipse nogle billeder af mig den anden dag. Jeg var iført en, for mig, ny skjorte. Skjorten købte jeg nemlig i søndags til Lopper på havnen af søde Anna, og er der en som har god stil og smag, så er det hende, så jeg var ikke lang tid om at snuppe den blå sag med hjem.

 photo PicMonkeyCollage_zps7d2fef4e.jpg
 photo PicMonkeyCollage1_zps6be1dfa9.jpg/Mie

 photo bloglovin1_zps8f010783.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SJOVE IDÈER TIL HVERDAGEN