INSTAMOMENTS MARTS / APRIL

LAGERSALG @ MOSS COPENHAGEN

 photo moss_zps9bd63b0a.jpgJeg har, som sådan cirka størstedelen af Aalborgs piger, været til lagersalg hos Moss Copenhagen her for nyligt. Jeg var faktisk derinde den aller første dag de åbnede, og det var måske lige optimistisk nok. Der var mega lang kø og jeg havde egentlig været forbi en gang hvor jeg bare gik igen, men så lokkede min søster mig med derind senere og så kunne jeg ikke sige nej ;-) Det resulterede i fire køb for 400 kroner, og det er jo sådan set ret billigt, må man sige. Jeg købte de tre ting på billedet: en fin buksedragt, en ruskind-clutch og et par glimmersko som jeg sikkert aldrig kommer til at bruge, haha. Jeg kunne virkelig ikke lade dem stå, og de kostede 100 kr. så de må blive brugt det, de kan. Ud over tingene på billedet købte jeg også en taske, som lige var blevet stillet et eller andet sted, da jeg tog billedet. Er der andre som har været inde i butikken og snuse? Jeg glæder mig i hvert fald helt vildt til at de åbner en rigtig butik her i Aalborg til sommer :-)

/Mie
 photo bloglovin1_zps8f010783.jpg

4

  • Jeg har været derinde 4 gange indtil videre, haha. Og har også hevet en del hjem ;-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Jeg var også selv lige forbi igen i formiddags – det er utroligt så fristet man bliver! Jeg holdte mig dog i skindet i dag ;-)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Martine

    Hvor er det henne i Aalborg? :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hej Martine! Undskyld det sene svar, min iPad ville ikke lige som jeg ville den anden dag. Butikken, som egentlig ikke er en rigtig butik endnu, ligger i Algade ved siden af fætter BR og overfor Frelsens Chokolade. Jeg håber du får en god tur derind :-)
      Kh Mie

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INSTAMOMENTS MARTS / APRIL