Studenterkjoler

Hjemmelavet mango-banan-is

DSC_0281 DSC_0285 DSC_0286 2013-05-23 22.33.13

 

Eftersom vejret stadig er rigtig dejlig varmt syntes jeg det er på tide med endnu en dejlig hjemmelavet sund sommeris. Udgangspunktet er det samme som sidst med bær-isen – opskriften kan findes lige her. I denne is har jeg valgt helt at udelade juicen, da jeg syntes det gav en meget mere cremet og god smag. Juicen får den til at blive mere sodavandsagtig, men hvis man er vild med det, kan man selvfølgelig sagtens putte juice i denne også :-)

Her kommer opskriften:

  • 1/2 banan 
  • 1/2 mango
  • 2 dl cheasy vanilje yoghurt 0,1 % fedt (Halvdelen kan eksempelvis byttes ud med juice).
  • 1 tsk vaniljesukker

Fremgangsmåde: Først skæres banan og mangoen ud i tern, så de er nemme at blende. Derefter hældes alle ingredienserne sammen i en blender, hvor de blendes indtil det bliver en flydende masse uden klumper. Masse hældes i isformer, hvorefter de stilles i fryseren natten over. Ud fra denne opskrift bliver der 6 is som vist på billedet (en is indeholder 1/2 dl).

Hvis man kunne lide bær-isen, kan man helt sikkert også lide denne ;-) Og husk at man altid kan bytte frugten ud med noget frugt man bedre kan lide. Hvis man ikke er så vild med mango kan man jo eventuelt bruge ananas? Der er ingen grænser for hvilken is man kan lave :-)

/Simone

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Studenterkjoler