Hjemmelavede knækbrød
Vi er endelig blevet færdige med vores projekt, og derfor har jeg bare en rigtig hyggedag herhjemme – og hvad er bedre at bruge den på end at bage? Jeg ville gerne lave en sund snack, og det blev altså til hjemmelavede knækbrød.
De er rigtig nemme at lave, og der er nærmest ingen opvask bagefter: win win! :-) Opskriften er følgende:
Ingredienser:
1 dl. havregryn
1 dl. sesamfrø
1 dl. hørfrø
1 dl. solsikkekerner
1 dl. græskarkerner
3,5 dl. hvedemel
1 tsk. bagepulver
2,5 tsk. salt
1,25 dl. olie
2 dl. vand
Først blandes alle kernerne, samt mel, salt og bagepulver sammen i en skål. Herefter tilsættes vand og olie, og dejen røres godt sammen til en klistret masse. Dejen deles i to og rulles ud mellem to stykker bagepapir. Lig den udrullede dej på en bageplade og fjern øverste lag bagepapir. Skær knækbrødene ud i den ønskede størrelse og bag dem i ovnen på 200 grader i 15 minutter.
/Mie
Ingen kommentarer endnu