IDÈ TIL MADPAKKEN
I går bagte min kæreste og jeg disse madpakkestykker. Egentligt ligner det bare en almindelig aflang bolle, men disse er med grønsagsfyld og kødfyld. De er utrolig praktiske at have med på madpakken, og kan sagtens gemmes i fryseren til man skal bruge dem.
INDGREDIENSER:
Melblanding, kylling, skinke, broccoli, gulerødder, rødløg og ost.
OPSKRIFT:
– Start med en almindelig bolledej (må indrømme jeg brugte den hurtige løsning med en melblanding, som kun skulle tilsættes vand, lidt nemt skal det jo være) Bland evt. lidt rugmel i.
– Steg kylling og skinke på panden (medmindre du bruger fortilberedt skinke og kylling, evt. strimler).
– Snit broccoli, gulerødder og rødløg, og hæld kogende vand over broccoli og gulerødder. Lad det stå i ca. 15 minutter.
– Rul dejen ud og skær i firkanter. Put derefter fyldet i og luk dejen.
– Pensel med æg og put evt. sesamfrø eller hørfrø på.
– Bages i ca. 10 minutter ved 200 grader til de er gyldne.
/Simone
Ingen kommentarer endnu